ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ


Αρκετό καιρό μετά το κλείσιμο του κύκλου του πρώτου βιβλίου ΟΛΕΘΡΙΑ ΛΑΘΗ, παρακολουθούμε τον Αλέξη, που έχοντας παντρευτεί εν τω μεταξύ τη Φωτεινή, αναλαμβάνει στο δικηγορικό του γραφείο, μια υπόθεση του εφοπλιστή Σαράφη, που φαίνεται καθ’ όλα συνηθισμένη.

Η κατάσταση όμως περιπλέκεται όταν άραβες τρομοκράτες καταλαμβάνουν την θαλαμηγό του εφοπλιστή, σκοτώνουν το πλήρωμα και συλλαμβάνουν ομήρους τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένου και του γιου του εφοπλιστή. Ζητούν την απελευθέρωση ενός τρομοκράτη που συνελήφθη στην Κύπρο.

Έτσι ξεκινά μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Ελλάδα και Κύπρο με το ρολόι να μετρά αντίστροφα και το χρόνο να πιέζει.

Τα πράγματα όμως συχνά δεν είναι όπως φαίνονται …

360 σελίδες

 

 

Ολέθρια Λάθη

Σας παρουσιάζουμε το μυθιστόρημα της Αιμιλίας Μπλούνα που θα σας καθηλώσει και θα σας συγκινήσει!

“Μια δίκη γίνεται αφορμή να ξυπνήσει για τη Χριστίνα το παρελθόν. Μεγαλωμένη την εποχή του μεσοπολέμου, σε ένα αστικό περιβάλλον όπου η ηθική, το καθήκον και η υπακοή ήταν το παν σε μια οικογένεια, της ήταν αδύνατο να ξεφύγει από τη διαπαιδαγώγηση που πήρε από το σπίτι της και το σχολείο.
Αυτό προσδιορίζει και τη μοίρα της.

Ο έρωτας, ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η κατοχή, σημαδεύουν βαθιά τη ζωή της ηρωίδας, η οποία αγωνίζεται με κόπο και αγωνία να βρει τις ισορροπίες της.

Φόνοι, απαγωγή και διάφορα άλλα εγκλήματα, συνθέτουν το σκηνικό μέσα στο οποίο κινείται η ιστορία και η ζωή όλων των ηρώων του βιβλίου. Πολλές ανατροπές, πολλά αναπάντεχα γεγονότα, μέχρι κάποια στιγμή να έρθει το τέλος και η κάθαρση.”

308 σελίδες

Amazing jerseys person & enjoy great discounts. Speicial jerseys person fas vast marketing potential of the fashions.